Framåt, steg för steg

Som ni märker är det väldigt liten aktivitet på den här bloggen. Det beror dels på att jag skriver väldigt sporadiskt och utan att egentligen analysera den text jag producerar eller metoden jag använder. Men jag tar mig framåt och det är det viktigaste! Jag är faktiskt mer aktiv på Instagram just nu. Är ni intresserade av att följa min skrivprocess är ni välkomna att följa mig . Jag heter @kristinawestling.

4 reaktioner på ”Framåt, steg för steg

 1. Elin Säfström skriver:

  Du betar på alltså. Det är ju själva förutsättningen. Ingen är skyldig någon annan att hålla sin blogg högaktuell. Brukar jag själv tänka när jag glidet iväg ett tag:)

  • Kristina W skriver:

   Jepp jag knegar vidare. Jag tror på ett sätt att det gör att jag kan förhålla mig till texten på ett annat sätt. Jag utvärderar inte orden utan är nöjd med att de har knackats ner 🙂
   Och du har ju helt rätt, ska försöka plocka fram ditt råd när jag får dåligt samvete över min – just nu – inaktiva blogg!

 2. Marie: Mitt skrivliv skriver:

  Jag instämmer med Elin, har själv dragit ned aktiviteten på bloggen drastiskt för att göra plats för annat. Prioritering är det som gäller för att behålla balansen i livet. Och jag följer dig redan på Instagram 😉

  • Kristina W skriver:

   Och nu har du ju lagt neeeeer bloggen! 🙁 🙁 🙁 Men vi får hålla kontakten på Insta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *