1 år – 365 möjligheter

Och jag är tillbaka på bloggbanan! December var en riktig berg-och-dalbana men under julen har jag hunnit sova ut ordentligt (10-11 timmar varje natt, helt sjukt!) och reflektera över det kommande året.

Rent skrivmässigt har jag bara ett enda mål för 2018: Skriv klart utkast 4. Med ett helt år borde det inte vara omöjligt, även om livet fortsätter att sätta mig på prov. Lite längre fram ska jag försöka sätta lite mer handfasta delmål för vad som behöver göras för att ett nytt utkast ska bli verklighet. Men just nu är jag nöjd med ett enda stort mål.
Nummer 1 blir att läsa igenom allting jag har i utkastet såhär långt och komma in i berättelsen igen.

Har ni några mål för det kommande skrivåret? Stort som smått.

3 reaktioner på ”1 år – 365 möjligheter

 1. Annika skriver:

  Tycker att ditt mål med skrivandet låter behärskat och klokt, finns ingen anledning att slita ut sig om man inte är tvungen 🙂
  Mina skrivmål inför 2018 är enkla; skicka in omarbetade manuset (har redan gjort) och att skriva ett nytt råmanus (har två påbörjade, så det borde gå rätt smidigt bara jag kan bestämma mig för vilket jag ska välja). Jag har inga andra konkreta mål för året, det känns ovant, men jag är för trött för att försöka pressa in något. Låter som en epidemi detta, att vi är så trötta allihop, kanske en effekt av att jobba dubbelt hela tiden, med brödjobbet och skrivet.

  • Kristina W skriver:

   Puh, ja någon gång måste det ju märkas att en jobbar dubbelt. Fast i år ska jag verkligen försöka se skrivandet som glädjefyllt och mer av en seriös hobby snarare än ett framtida jobb. Om du förstår vad jag menar? För att ta bort kravet liksom.
   Vad härligt att du redan har uppfyllt ett av målen, vilken kickstart på 2018! Och stort lycka till med ditt råmanus, vilket du än väljer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *