Nästan en månad sedan sist…

… vi hördes. Det finns anledningar till detta. Vilka jag inte vill gå in på i detalj, men jag kan säga att jag i grunden mår bra. Det är ingen som har dött, är allvarligt sjuk, jag ska inte separera eller liknande. Däremot är jag extremt, extremt trött. Manuset finns med mig i huvudet, men jag finner inte riktigt orken att sätta mig ner med det. Jag gör helt enkelt som Marie och tar officiellt bloggpaus. Återkommer någon gång i januari när energin har återvänt!

Därför önskar jag er redan nu God Jul och Gott Nytt År! Må 2018 bli det år då vi aspirerande författare blir utgivna och alla bokälskare får läsa våra fantastiska verk!

7 reaktioner på ”Nästan en månad sedan sist…

  1. Elisabet Nielsen skriver:

    Tråkigt att höra, hoppas du återfår energin och orkar såväl ta tag i ditt manus som fira jul. Själv tillbringade jag större delen av november med att skriva texter till ett projekt jag inte borde ha tjuvstartat med. Det blev tre kapitel och början på ett fjärde. Det blev också grymt bra, någonting av det bästa jag skrivit. Och det var så många pusselbitar som föll på plats så jag ångrar ingenting.

  2. Sara skriver:

    God jul och gott nytt år! Hoppas att orken och energin återvänder snart. Klokt att stanna upp så att kroppen och knoppen får en chans att ladda om.

  3. Elin Säfström skriver:

    Oj, vad man kan behöva en paus ibland. Och en blogg ska ju vara någonting som GER en själv någonting, inte TAR en massa onödig energi. Hoppas att du känner dig piggare och gladare snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *