Papper och penna gör susen!

Jag är medveten om att det är förfärlig kvalitet på den här bilden. Men ni får helt enkelt stå ut med det! Ritrullen är tillbaka och den gör som vanligt underverk. Det händer någonting i mitt huvud när jag får använda papper och penna, helt utan att bli störd på teknik och gränssnitt.
Med hjälp av ritrullen kan jag låta mina idéer och frågor samlas på samma ställe i en enda härlig röra. Visst, jag älskar listor men när det gäller listor i datorer så blir det ett evigt scrollande upp och ner. Här har jag full översikt över hela listan med planerade scener, plus trådarna och lösa frågor.

Efter gårdagens planeringspass kände jag mig riktigt peppad för första gången sedan jag tog upp manuset igen efter lektörsläsningen. Jag kom på ett sätt att spetsa till Jakobs tråd på ett sätt som är mer konkret och ger honom möjlighet att utvecklas i en annan riktning.
Helst av allt ville jag studsa upp ur sängen i morse och fortsätta planeringen. Det ser jag som ett gott tecken! Ett nytt planeringspass är inplanerat först på söndag, men jag kanske slår mig ner vid min ritrulle lite tidigare än så…

Ikväll ska jag dricka bubbel och njuta av livet. Skickar mentala glas skumpa till er fina bloggläsare och skålar högljutt!

9 reaktioner på ”Papper och penna gör susen!

  1. Elisabet Nielsen skriver:

    Lycka till med planerandet, Kristina, och ha ett riktigt trevligt firande!

    Själv kämpar jag vidare med att få tillbaka Jennie, min kvinnliga huvudperson, in i handlingen i inledningen fast hon befinner sig på annan ort. Jag har fått spinna en ny tråd åt henne men jag tror att det kommer att smälta bra samman med hennes huvudtråd och underbygga hennes ilska när hon kommer hem och får höra vad som hänt. Tror det kan bli riktigt bra.

    • Kristina W skriver:

      Tack Annika! 🙂 Åh jag skulle verkligen vilja gilla whiskey, det känns liksom så coolt att sitta och smutta på. Kan du lära mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *