Den här veckan…

… känns det fortfarande som att jag går på i 150 km/timme. Har bara hunnit till sida 88 i manuset – planen var att jag skulle hunnit till sida 121 igår. Men det har varit så mycket i helgen. I går var jag och maken på Nour El Refais show ”En komisk depression”. När vi kom hem var jag så slut. Tänkte att jag säkert kan läsa igenom dagens sidor på under en timme, men vad ger det när jag är trött i huvudet? Så jag tände mina ljus, lade upp benen på köksstolen och fortsatte läsa Sonjas andra chans. (För övrigt är jag fast, underbar bok!)

Med anledning av det ser min vecka ut som följer:
Måndag: Läsa s. 88-130.
Tisdag: Läsa s. 130-170
Onsdag: Social kväll, ingen läsning
Torsdag: Läsa s. 170-215.
Fredag: Middag hos svärföräldrarna, ingen läsning.
Lördag: Plöja sista sidorna 215-256
Söndag: Skrivdag med mina författarkollegor A-K och Matilda. Återstår att se vad jag ska sätta tänderna i.

Som ni märker har jag varit tvungen att dra upp tempot på läsningen, från planerade 30 sidor till ca 40 sidor. Det är inte så farligt. Det kommer att gå bra. Fortsättning följer!

4 reaktioner på ”Den här veckan…

    • Kristina W skriver:

      Ja jag måste nog bli bättre på det, annars lär jag slita ut mig själv i förtid. Och det önskar jag inte!
      Ser verkligen fram emot söndagen. Vi befinner oss dessutom alla tre i samma del av skrivfasen (har läst igenom manus efter att det vilat ett tag) så det blir nog intressanta diskussioner 🙂 Återstår att se om vi kan koncentrera oss på att skriva också 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *