Äntligen fredag!

Äntligen fredag! Som jag har längtat! Onsdag och torsdag var det ganska fullt upp på jobbet och efter den sena kvällen som blev med anledning av Books & Dreams är jag ganska slut. Helgen är verkligen efterlängtad.

Imorgon ska jag tillbringa hela dagen i Stockholm med föräldrarna som är på besök med anledning av Lidingöloppet. På kvällen går vi ut och äter, en tradition sedan flera år tillbaka. Italienskt ska det bli, jag som älskar italienskt! Söndagen blir lugn men samtidigt pirrig. Då kommer nämligen A-K förbi för att ge feedback på mitt manus. Hon har meddelat att hon gillar och är imponerad, men jag ser verkligen fram emot att höra vad hon egentligen tycker. Samt diskutera alla tankar som jag går runt och bär på. Eller egentligen bär jag inte runt på dem, jag har totalt 6 fulla sidor i min Bullet Journal som jag fyllt tankarna med.

Hoppas att du får en underbar helg! Oavsett om du planerar att skriva, läsa eller samla inspiration 🙂

6 reaktioner på ”Äntligen fredag!

  • Kristina W skriver:

   Håller verkligen med dig! Jag älskar speciellt rena lakan. Att borra ner näsan i en mjuk kudde med ett väldoftande örngott på är underbart… 🙂 Vad läser du just nu?

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Jag har läst ut Åsa Hellbergs fina Sonjas andra chans och är nu inne på inte mindre än två Tessa Dare, dels hennes senaste roman (The Duchess Deal, inne på omläsningen) och dels en novell.

    • Kristina W skriver:

     Tredje ”Sonja-boken” står näst på tur, just nu läser jag en Nora Roberts i pocketformat eftersom jag har rest en del i jobbet. Och då är det enklare att stoppa ner en pocket i väskan snarare än en inbunden. Ser verkligen fram emot Sonja dock 🙂

  • Kristina W skriver:

   Verkligen spännande! Nya inlägget handlar delvis om det. Det kändes bra efteråt. Jag har den positiva förmågan att inte bli nedslagen av feedback – eller så har jag bara fått väldigt bra och konstruktiv feedback hittills?
   Det låter som om du har haft en bra helg, lagom balans mellan måsten och vila 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *