Idag är jag här!

Varje september åker jag och kollegorna iväg på planeringsdagar. Cirka 30 min utanför Uppsala finns den här pärlan. Ja, visst är det ett späckat schema men det ges också tid att ta en kaffe i solen.

Rekreation för själen. Och eftersom min förkylning inte vill ge med sig ska jag sätta mig här ute med en bok senare idag. När alla andra tränar och svettas ska jag mysa med Sally Thornes En allvarsam lek. Riktigt rolig romance!

4 reaktioner på ”Idag är jag här!

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Det där ser härligt ut, Kristina. Och visst är det alltid läge att ha en bra romance med sig? Man vet aldrig när det uppstår ett tillfälle att läsa, om inte annat medan man väntar på ett försenat pendeltåg.

  • Kristina W skriver:

   Det var väldigt härligt! Ja, tycka vad man vill om pocketböcker, men de är himla smidiga att ha med sig i väskan 🙂

  • Kristina W skriver:

   Mycket skönt. Och jag äääälskar september med den klara, höga luften och den varma solen. Som gjord för att klä sig i stickade kläder, ta på solbrillorna och sätta sig på ett utecafé med en bok i handen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *