Romancemingel när Simona Ahrnstedt fyllde 50 år

Igår körde jag i nära en timme till vackra Görvälns slott där det var utlovat afternoon tea och romancemingel. Drottningen av svensk romance, Simona Ahrnstedt, fyllde 50 år. Jag vet inte exakt hur många kvinnor vi var, men den lilla salongen var fullsmockad. Jag tipsade mina bordskamrater om svensk romance, fick boktips tillbaka och nya vänner som en bonus! Plus fika. Massor av fika.

Jag och födelsedagsbarnet med min present – innehållande te från Tehörnan i Uppsala och choklad, Uppsalapralinen. Precis sådan energi som en författare behöver! Till höger ser ni bordet med fika. Mums säger jag bara!


När eventet nästan var slut blev vi alla ombedda att gå ut på trappan och ta på oss varsin tröja med texten Smarta kvinnor läser Romance. Kunde inte låta bli att plocka fram lite svensk romance när jag kom hem. Och okej, ska man vara riktigt hård räknas nog inte Du, bara av Anna Ahlund till romance, men jag tycker att den borde göra det! Dessutom är omslaget så vackert att jag var tvungen att ta med den.

Här är ett annat omslag som fick hela församlingen att sucka lyckligt. Så snyggt! Simona tipsade om en massa böcker men den här fastnade jag verkligen för. Och på tal om sex med öppna eller stängda dörrar… I The red förstår jag att dörren inte bara är öppen, det finns ingen dörr.

Simona intervjuades av såväl sin förläggare Karin Linge Nordh som av Ebba Östberg, förläggare med ansvar för nya imprintet Lovereads. Verkligen spännande att höra om det nya imprintet och underbart att Forum satsar på romance!

Och till sist, men inte minst, en ganska suddig bild, på mig och Elisabet som driver Romanceportalen. Jag hade fått höra att Elisabet inte kunde komma, därför blev jag så förvånad och glad när hon var där! Vi hann prata en del om svensk romance och Romanceportalen. Hoppas att vi syns i fler sammanhang Elisabet! Och kom ihåg att jag har bil 😉

12 reaktioner på ”Romancemingel när Simona Ahrnstedt fyllde 50 år

 1. Annika skriver:

  Så underbart trevlig idé där av Simona att köra mingel till sin födelsedag! Och så underbart trevligt att ha träffat henne, skulle nog själv blivit helt star-struck!

 2. Elisabet Nielsen skriver:

  Ja, vilken fantastisk upplevelse det var. Härligt att kunna vara där och var med att fira vår fina Simona och höra henne berätta om nya boken och sitt skrivande och det nya förlaget och planerna för det. Och att träffa dig IRL.

  • Kristina W skriver:

   Jag tycker alltid att det är kul när folk visar upp bilder från olika events. Själv är jag tyvärr dålig på att ta bilder, men nu passade jag på 😉

  • Kristina W skriver:

   Ja väldigt roligt! 🙂 Att hon dessutom kom ihåg mig från den gången när vi träffades för ca 1 år sedan gjorde mig lite smickrad.

 3. Veronica Almer skriver:

  Verkade som det var ett härligt födelsedagsfirande. Synd att jag missade det. Hade varit kul att vara med och fira vår romancedrottning och även passa på att träffa andra likasinnade. Och förresten, tröjan är ju bäst 🙂

  • Kristina W skriver:

   Ah men det kommer säkerligen fler tillfällen för oss romancefrälsta att träffas, äta gott och prata romance 🙂 Ja tröjan är klockren! Använder den på kvällen, den är så mjuk och mysig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *