Grattis på 1-års dagen!

Idag är det inte vilken dag som helst! Förutom att det är fredag (wooohooo!) och den 1 september så är det även exakt 1 år sedan jag startade upp den här bloggen. Även om besöksstatistiken inte direkt har skjutit i höjden (eller jo en gång, men det var en massa kinesiska robotar som försökte hacka bloggen) så har jag älskat att blogga. Inte bara för att bloggen har fungerat som en dagbok för mig själv, jag har även fått så mycket pepp, kärlek och råd från er trogna läsare. Bara det att ni tar er tid att kommentera gör mig glad!

Ikväll firar jag med alkoholfritt bubbel. Både för bloggen och för lektörsutlåtandet. Jag har hört att man ska fira.

12 reaktioner på ”Grattis på 1-års dagen!

  • Kristina W skriver:

   Hurra! Tack 🙂 Försöker vara så öppen som jag bara kan. Dessutom är det kul att själv kunna gå tillbaka och se hur jag resonerat en gång i tiden 🙂

  • Kristina W skriver:

   Vi slängde in en skål för maken som hade namnsdag den 31 augusti också 😉 Och att vi lyckades tapetsera sovrummet utan att vilja ansöka om skilsmässa efteråt haha. Det går alltid att hitta någonting att fira 🙂

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Grattis till lektörsutlåtandet och ettårsdagen! Min egen blogg är fem och ett halvt år nu och det är spännande att se hur den utvecklat sig genom åren. Och, jo, jag har också en sådan där skyskrapa i besöksstatistiken.

  • Kristina W skriver:

   Tack och hurra för bloggen! 🙂 Wow, fem och ett halv år är inte dumt! Återstår att se om jag finns kvar så länge. Fast om, när, om, NÄR jag blir utgiven måste det ju finnas en blogg.

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Ja, men visst! Om vi går en fyra, fem år tillbaka i tiden var det Simona Ahrnstedts blogg som öppnade portarna till romancevärlden för min del. Det var där jag lärde mig mer om romance, som genre och om vad som fanns att läsa där ute om man var beredd att läsa på engelska. Och vilken resa det har varit. Min blogg hade förmodligen inte utvecklats som den gjort – med Romanceportalen, menar jag – om det inte varit för att hennes blogg var en sådan inspirations- och kunskapskälla.

    Och klart att det skall vara NÄR!!!

    • Kristina W skriver:

     Åh jag känner att jag borde utveckla bloggen där, just när det gäller romance-biten alltså. Men bloggen fungerar än så länge som någon slags skrivdagbok för mig och för att träffa och hitta till andra som skriver. Tänker att det finns andra bloggar (typ den där Romanceportalen om du hört talas om den? 😉 som beskriver så bra vad romance är och ger tips på böcker att läsa.

  • Kristina W skriver:

   Tack för att du är en av alla läsare Marie 🙂 Håller helt med. Ibland har man så bråttom framåt att man glömmer att stanna upp och fira resultatet av det hårda arbetet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *