Manus hos lektör 

Jag behöver inte säga mer. Alltså, jag har jobbat så jäkla hårt med det här manuset. Nu ska jag unna mig lite ledighet. Är så jäkla stolt över mig själv!

Uppdatering: Lektören börjar läsa idag och återkommer inom 8 dagar. Usch, nu får ni peppa mig ordentligt. Hur ska jag stå uuuuuut?

8 reaktioner på ”Manus hos lektör 

  • Kristina W skriver:

   Jaaaaa, så skönt! Men samtidigt så läskigt! Ska fira hela veckan. Göra sådant som jag skjutit upp, typ kolla TV, läsa och dra till Fotografiska på lördag med min syster. Bra uppladdning inför lektörens utlåtande. Sen får vi se vad planen blir framöver. Men jag ska definitivt dra ner på takten, jag har haft ett galet tempo den här sommaren.

  • Kristina W skriver:

   Tack Annika! Det blir den nog, ska slappa, läsa, kolla på TV och besöka Fotografiska i Sthlm med min syster 🙂

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Wohoo, Kristina! Grattis, bra jobbat – ända in i kaklet. Så roligt. Och så nervslitande. Men du har jobbat om och skrivit nytt, och du har vässat och trimmat och skärpt texten i omgångar. Om lektören hittar någonting, leder det förhoppningsvis bara till ännu fler förbättringar. Njut av ledigheten och ta hand om dig själv..

  • Kristina W skriver:

   Det är helt sjukt vilket tempo jag har haft. När jag kollar så började jag med omskrivning 1 (då jag kasserade halva manuset) den 18 mars, klart 19 juni. Efter feedback från testläsarna skrev jag om en andra gång på ganska exakt en månad. Och ja, ska försöka tänka att lektörsutlåtandet bara kan leda till förbättringar 🙂 Ha det så bra Elisabet och tack för att du följer och kommenterar!

  • Kristina W skriver:

   Absolut! Det blir middag ikväll med mina skrivvänner A-K och Matilda. På fredag ska jag på min allra första releasefest. Anna Ahlund släpper sin andra bok ”Saker ingen ser”. Så peppad! Att festen är på Norstedts är bara ett plus 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *