Författandets upp- och nedgångar

Efter en smärre kris igår är jag tillbaka på banan igen. Stapplande men målmedveten. Det är så att vara kreativ. Man pendlar mellan eufori och förtvivlan. Mellan hybris och djupaste ångest.

Idag skriver jag på, fast solen skiner. Men i den här fina miljön gör det ingenting. Jag njuter för fullt! Ikväll ska jag och maken iväg och äta i en av byarna här i närheten. Det är extra roligt eftersom det är just den här byn, eller samhället, som har inspirerat mig till miljön där Jakob och Ava bor. Man kan alltså kalla det för reseach. En förhoppningsvis välsmakande sådan!

6 reaktioner på ”Författandets upp- och nedgångar

  • Kristina W skriver:

   Tack Elisabet! Att det var! Jag unnade mig såväl förrätt med bubbel som huvudrätt med vitt vin. Sedan började det ösregna när vi gick mot bilen men det gjorde absolut ingenting. Jag gillar sommarregn!

 1. Louise Baumgärtner skriver:

  Ja, hoppas det blev en fin middag! I dag ska jag och familjen shoppa (läs köpa kläder till barnen) och sedan funderar vi på att äta middag ute för att fira att ”Skuggvinter” ska bli utgiven?Men vi har inte bestämt oss än, det beror på humör och tiden som blir över. Och så jag som är helt lost när jag tar mig ut ur skrivskrubben,? mycket redigerande just nu…men ditt inlägg inspirerade!

  • Kristina W skriver:

   Det var en underbar middag. Så rätt på en onsdag när man har sista semesterveckan. Åh hoppas att ni firade! Man måste fira mer som författare! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *