Två olika skrivmiljöer

Sista semesterveckan inleds idag. Bitterljuvt. Jag har en vecka på mig att skiva som besatt. Sedan återgår jag till vardagen. 

Målet är att skicka manuset till lektör i slutet av månaden. Jag tror banne mig att det kan gå! För två veckor sedan var jag övertygad om motsatsen. Tänk vad det kan svänga va? Men alla scener som tillkommer nu känns bara rätt, tonen känns rätt och karaktärerna känns rätt. Det är dags för ett proffs att få säga om min känsla stämmer.

Men först ska jag jobba vidare. Dagens utsikt är den första bilden. Havet som glittrar långt borta. Samma hav som Ava och Jakob just nu betraktar i manuset. Andra bilden var utsikten för ganska precis en vecka sedan. Två helt olika miljöer, som jag trots det älskar lika mycket.

Nåväl, hoppas att ni också har det bra. Oavsett om ni skriver, ligger i en solstol och läser, jobbar eller befinner er på resande fot! Kram på er!

8 reaktioner på ”Två olika skrivmiljöer

 1. May Strandberg skriver:

  Å, vad spännande det är att följa dig på din resa. jag hade glömt detta. Men när jag rensar i datorns inkorg blev jag påmind.
  Eftersom jag har bråda dagar med Östhammars Ordfestival, så känns ditt skrivande extra intressant.
  Har du även poesi liggande? Kom till vår Pilsnerpoesi den 18 oktober och läs! Medverkande består av publicerade poeter och öppen scen för alla.

  • Kristina W skriver:

   Fina May! Jag kämpar på med mitt manus, en dag kanske jag får chansen att medverka på Ordfestivalen och prata om kärlek och lyckliga slut 🙂 Vore ju drömmen, speciellt eftersom romanen utspelar sig i en by vid norra upplandskusten!

   Poesi skriver jag inte själv, men läser och lyssnar gärna! Och pilsner är aldrig fel 😉 Låter definitivt intressant!

  • Kristina W skriver:

   Ja den utsikten är helt underbar! 🙂 Till höger om mig finns det dessutom en fantastisk klätterros i mörkt rosa som skickar ut sin doft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *