Jobbig scen avslutad

Usch, mitt hjärta slår fortfarande hårt i bröstet och krampen i magen vill inte riktigt släppa. Avslutade precis dagens skrivpass med en riktigt, riktigt jobbig scen. Alltså, jag visste ju att den var tuff, men att den skulle påverka mig så mycket hade jag inte räknat med. 

Nu måste jag dra några djupa andetag, krama om Jakob – i min fantasi – och ta det lugnt resten av dagen. Vem sa att det var lätt att vara författare?

6 reaktioner på ”Jobbig scen avslutad

 1. Louise Baumgärtner skriver:

  Vilken mysig blogg jag hittat här?Och så ambitiös och flitig du verkar! Själv skriver jag en psykologisk thriller med drag av romance, (det är kul!) så här kommer jag titta in igen och stilla min nyfikenhet på hur det går för dig. Finns det en presentation av handlingen någonstans på din blogg?

  • Kristina W skriver:

   Åh tack Louise! Jag försöker vara så ärlig jag bara kan, ibland blir det massor gjort, ibland mindre. Men ambitiös är jag definitivt 🙂

   Vad spännande ditt manus låter! Och jag ser att du snart blir utgiven! Stort grattis 🙂 Romance och thriller går bra ihop, på så sätt är ju romance en väldigt härlig genre.

   Eftersom handlingen hittills har varit väldigt föränderlig så finns det ingen beskrivning av den ännu. Förhoppningsvis kan jag lägga upp en utförligare beskrivning här snart. Men kan i alla fall avslöja att min roman utspelar sig i en liten by vid havet i norra Uppland och handlar om att säga ja till livet, ja till kärleken – och ja till hästar 🙂

   • Louise Baumgärtner skriver:

    Det bara är så med skrivande, ibland går det så trögt att man vill gråta, andra dagar flyter det på, men när man är ambitiös betalar det sig alltid – i längden;)
    Jag kommer snart bli utgiven av Visto förlag, det känns stort och spännande (och overkligt!) Visst är det härligt med romance, och det verkar ju vara en genre på uppgång. Blir nyfiken på ditt manus med, ser fram emot att få veta lite mer om det 🙂

    • Kristina W skriver:

     Så är det verkligen, men skriver man inte, oavsett om det tar emot eller ej, så blir det aldrig någon bok 🙂 Bara att kämpa på, eller hur? 😀
     Åh det vore ju drömmen att bli utgiven! Ska bli spännande att få höra hur det går till med omslag, sättning m.m
     Romance är verkligen på uppgång, är kul att fler och fler i Sverige upptäcker hur mysigt det är att läsa om kärlek och lyckliga slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *