Uppföljning: Målsättningar 2017

Första delen av 2017 har sprungit iväg känns det som. Allting har gått otroligt fort och om bara några dagar går jag på semester. Tänkte att det kunde vara intressant att se hur många av målen som jag satte i början av 2017 som är påbörjade eller uppfyllda:

 • Bli klar med redigeringen av Ett lyckligare nu: På gång men långt ifrån klar. Manuset ute hos testläsare.
 • Skicka iväg Ett lyckligare nu till lektör: Kommer att uppfyllas i augusti.
 • Påbörja ett nytt manus och använda erfarenheterna från arbetet med Ett lyckligare nu: Tveksamt… Många idéer finns men jag kommer nog att vilja lägga all min energi på Ett lyckligare nu.
 • Skicka iväg Ett lyckligare nu till förlag innan året är slut: Känns som att jag inte kommer att hinna med. Vill verkligen redigera manuset ordentligt.
 • Bli bättre på att säga nej till aktiviteter – för att undvika stress: Jobbar på det.
 • Fortsätta gå på yoga: Har varit lite sämre under senare delen av våren/försommaren men jag tänker fortsätta till hösten!
 • Hitta balans mellan skrivlivet och sociala livet: Det går framåt.
 • Läsa fler böcker: Har i alla fall köpt fler böcker. Upplever att jag läser mer nu när jag inte skriver.
 • Le mer: Svårt att mäta. Känner mig gladare än jag gjorde under vintern i alla fall! 🙂

Summering: Många av målen är svåra att mäta. Gällande manuset och redigeringen så har jag upptäckt att jag är supersnabb när det gäller att skriva ihop ett råmanus. Men redigeringen är där det mesta arbetet sker och manuset verkligen tar form. Alltså låter jag det ta tid. Förmodligen hinner jag komma in på 2018 innan manuset är redo för förlag. Men då kommer det också att vara så bra som jag bara kan få det utan hjälp från förlagets kunniga anställda 🙂

 

6 reaktioner på ”Uppföljning: Målsättningar 2017

 1. Elin Säfström skriver:

  Jo tack, årets första halva har verkligen rusat förbi. Vad bra att sätta upp mål, även om de i förekommande fall är svåra att mäta. Tror att jag själv ska experimentera med det (nu när jag är klar med det manus som tagit upp absolut hela min tid under slutskedet den senaste månaden).

  • Kristina W skriver:

   Så härligt att du är klar med manuset, grattis! Jag tror att det är bra att sätta upp mål, man måste bara komma ihåg att titta på dem då och då 🙂

 2. Elisabet Nielsen skriver:

  Ja, juli. Typ halvvägs på året – vem katten trampade på gaspedalen? Måste nog ta och titta över mina mål, jag gjorde ett slags kvartalssammanfattning tidigare i år men det är nog dags för nästa avstämning. Tack för påminnelsen, det hade jag glömt.

  • Kristina W skriver:

   Tiden rusar alldeles för fort! Det gäller att stanna upp emellanåt och njuta. Kul, ser fram emot att läsa din uppföljning Elisabet!

 3. Sara skriver:

  Det fina med egna mål är ju att ingen annan behöver bli upprörd om de behöver revideras. 🙂 Kul att det går framåt, bra kämpat!

  • Kristina W skriver:

   Helt rätt Sara! Jag gillar att ha mål men mår inte dåligt om jag inte når upp till dem 🙂 För de är ju bara till för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *