En skrivpresent till mig själv

Igår hände det! Min gamla trotjänare MacBook Pro från 2011 fick se sig utkonkurrerad av en Air. Samma storlek på skärmen men betydligt lättare och förhopningsvis kommer den här inte att bränna sönder mina lår 😉

Det kommer att bli ett rent nöje att redigera med den här finingen! 

6 reaktioner på ”En skrivpresent till mig själv

 1. Elin Säfström skriver:

  Haha! Har du haft det problemet?! Det låter verkligen inte trevligt att bränna sönder låren när man kämpar på med sin text. Ett störningsmoment man inte behöver, liksom. Men grattis till nya datorn i så fall!

  • Kristina W skriver:

   Haha men ja! Dessutom surrar datorn för fullt eftersom fläkten inte hinner med att kyla ner den. Men jag har lärt mig att antingen sitta vid ett bord eller sitta med korslagda ben så att datorn bara lutar med kanterna på låren, om du förstår vad jag menar?

  • Kristina W skriver:

   Det hoppas jag också. Håller tummarna för att den ska orka med Scrivener bättre än min gamla dator. När jag skrev kunde den liksom hänga sig så att de senaste orden jag skrivit inte kom upp på skärmen, sedan tog det några sekunder och så poppade de upp. Lite irriterande när hjärnan och fingrarna jobbar snabbare än datorn 😉

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Det kan jag tänka mig, för jag känner så väl igen det från sociala medier där det segt internet ibland innebär att jag skriver och i inläggsfältet (eller kommentarsfältet) händer det ingenting. Och ingenting. Och ingenting. Innan det poppar upp en halv mening på en gång. eller så

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *