Första feedbacken!

Helgen bjöd på oväntat fint väder. Maken och jag gjorde en liten utflykt på lördagen till Gräsö, inte långt utanför Uppsala. Mycket vacker ö, som dessutom firade Gräsödagen. Vi stannande till och fikade på två platser samtidigt som vi njöt av solen. Om ni har möjlighet, åk över med färjan – man får ta med bilen – och upplev ön med medhavd matsäck!

Men det är inte det viktigaste. Det här är den stora nyheten: Jag har fått tillbaka feedback från en av mina testläsare, Sara. Läste kommentarerna i sängen imorse, kunde liksom inte hålla mig och… det var mer positivt än jag kunde hoppas på! I stort sett handlar Saras kommentarer om att jag måste fördjupa och förtydliga vissa delar, men allra lyckligast blev jag över att hon gillade mina karaktärer. Såväl Ava som Jakob och de viktigaste bikaraktärerna. Jag som har varit så orolig för att någon karaktär eller konflikt inte ska fungera. Att skriva om något så stort skulle innebära massor av jobb  Men fördjupa, det ska jag klara av! Allting finns redan i mitt huvud, det gäller bara att få ner det på pappret. (Peppar, peppar…)

Så, stort tack för att du ställde upp som testläsare Sara! Nu väntar jag med spänning på feedback från mina andra två testläsare för att se om de är av samma uppfattning eller om jag ska lägga till ytterligare punkter på den redigeringslista som jag tänker skapa.

8 reaktioner på ”Första feedbacken!

    • Kristina W skriver:

      Det är toppenbra! Känns skönt att ha en testläsare som själv skriver, jag tror att man ser på ett manus med andra ögon då 🙂

    • Kristina W skriver:

      Ja karaktärerna är ju de allra viktigaste, sedan kommer konflikten på en andraplats. Återstår att se vad de andra två testläsarna tycker! Håller tummarna så hårt jag bara kan för att de också gillar Ava och Jakob! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *