Mina författarvänner

I tisdags hade jag bjudit hem mina skrivarvänner – eller som Anna-Karin säger ”mina författarvänner” – på middag. Vi har verkligen klickat och är rörande överens om att vi är bra för varandra. Vi peppar varandra, läxar upp varandra och bara det att ha två personer som lyssnar och förstår vad man går igenom gör så otroligt mycket. Vi stämmer alltid av hur skrivandet går och jag, som just nu är utan manus, märker att jag tillbringar mycket tid med att fundera på mitt nästa manus. Och det är jag helt nöjd med. Det håller hjärnan igång. Tack vare tisdagskvällens diskussioner har jag nu en helt galen konfliktidé. Den är verkligen kontroversiell och på gränsen till vad som är okej, så nu måste jag fundera ordentligt på om jag ska satsa på den eller hitta en annan väg. Tur att jag har gott om tid 🙂

 

6 reaktioner på ”Mina författarvänner

    • Kristina W skriver:

      De är fantastiska! Har kommit fram till att jag tycker att det är härligt med det här idéstadiet. När karaktärerna och konflikten bara finns i mitt huvud och jag kan vända och vrida på dem hur mycket jag vill. Nu låter jag idéen ligga och gotta till sig i några månader till, sedan får vi se vad det blir av den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *