Nu är det nära!

Ser ni vad det här dokumentet heter? Jag är långt ifrån nöjd men håller undan tvivlet så gott jag kan. Berättelsen slutade på 56 422 ord och jag är övertygad om att jag kommer att bygga ut texten mer senare.

Men just nu måste jag och texten få lite distans till varandra. Jag har lovat mig själv att inte plocka fram den på några veckor. Imorgon går den iväg till mina fantastiska testläsare – hade gärna skickat nu på en gång men det finns inget nät här i stugan. Nu tar jag officiellt och sättet punkt för denna version. Det firar vi med en öl. Kram på er!

Update: Maken visade mig hur man kunde koppla upp sig via telefonen. Nu är manuset ute i stora vida cyberspace, på väg till mina testläsare!

2 reaktioner på ”Nu är det nära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *