Jobbresa

Idag och imorgon befinner jag mig på resande fot. Brödjobbet kallar. Tanken på att ta med datorn fanns men jag vet att det kommer bli en sen kväll och då är jag förmodligen för trött för att skriva. 

Istället funderar jag. Har bestämt mig för att Ava behöver en bil. På den nivån kan det vara. Andra funderingar snurrar kring hur jag ska lösa ett kapitel som krånglar. Ska jag behålla det eller inte? Vilket syfte fyller det? Just nu lutar jag åt att putsa till det och låta testläsarna avgöra.

Och bilden, det är mina nya byxor från Lindex. Två kollegor har hunnit ge komplimanger för dem och dessutom är de sköna och luftiga. Perfekt en sådan här varm dag som det är!

2 reaktioner på ”Jobbresa

  1. Bara hittepå skriver:

    Åh, jag är mitt uppe i ett sådant där problemkapitel. Hur jag än gör känns det som att jag tappar tempot, men att stryka det helt går inte heller. Hm, tror jag gör som du och låter det vara kvar, för att få veta vad lektören tycker. Även om kommentaren blir att det inte fungerar, så kanske jag åtminstone får några nya idéer om hur jag kan göra istället. Hoppas det blir så för dig också. 🙂

    • Kristina W skriver:

      Det är en svår balansgång. Just det här kapitlet är lite klurigt för jag vet inte om jag är övertydlig i att försöka skapa förståelse för konflikten eller om det behövs. Men står man och väger för och emot är det nog bäst att någon annan får ge feedback. Som du säger, det kan ju öppna upp ögonen för nya lösningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *