Punkt för utkast 35

Igår satte jag punkt för manuset, utkast 35 (jag har sparat ett nytt utkast för varje skrivpass) men än är jag inte helt färdig. Det finns fortfarande en del punkter som jag vill åtgärda innan det går iväg till testläsarna. Ni är några stycken som sagt att ni kan testläsa och jag extremt glad och tacksam 🙂 Planen är att försöka åtgärda ikväll och ev. imorgon. Sedan skriva ut och läsa igenom innan helgen. Då gör jag ett sista ryck sedan får ni testläsare manuset på söndag. Åh så pirrigt!

2 reaktioner på ”Punkt för utkast 35

  1. Katarina skriver:

    Ohh, utkast 35!!!! ? Vilket jobb du har lagt ner! Grymt imponerande. Håller tummarna för att du får massor av bra feedback.

    • Kristina W skriver:

      Haha ja 35 är helt galet. Men som sagt, jag har sparat en ny version varje dag jag har skrivit. Har alltså inte skrivit om hela manuset 35 gånger utan snarare fyllt på med ny text och skrivit om en hel del 😉 Jag hoppas verkligen, verkligen att jag får bra och konstruktiv feedback!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *