When in Piteå…

… gör som Piteborna gör! Alltså läs PT och drick kaffe på morgonen. Älskar klämdagar! Inget skrivande den här helgen – det finns det inte tid för – men jag samlar på mig energi genom att umgås med dem jag älskar. Om en timme drar vi till Luleå för att umgås med några vänner. Hoppas att ni också har en härlig helg!

4 reaktioner på ”When in Piteå…

 1. Annika skriver:

  Haha, har vuxit upp med ”Pitan”, fast jag bodde längre upp i Pite älvdal när jag var liten. Det fanns som ett litet motsatsförhållande där mellan de som hade ”Pitan” och de som hade ”Norran” som morgontidning 🙂
  Hoppas resten av helgen blir lika härlig!

  • Kristina W skriver:

   Jag flyttade till Luleå för att plugga och där är det bara NSD som gäller. Såhär i efterhand kan jag gilla båda lika mycket, de tar sig verkligen tid att skriva om alla händelser, små som stora i bygden 🙂 DN ville maken bestämt att vi skulle prenumerera på ett tag. Jag orkade inte läsa alla krönikor, långa politiska artiklar och recensioner av ”finlitterära” verk. Ge mig artiklar om fågelspaning vid träsket och att Hesa Fredrik ljuder vid 15-tiden. Då är jag nöjd 😉

   • Annika skriver:

    Ja men exakt, i den här tiden av stress och elände kan det var skönt med lite nyheter-light 🙂
    Körde med DN när jag bodde i Umeå, men störde mig mest på att den var så tung att jag vaknade (tidigt) varje morgon när den damp ner på hallmattan 😀

    • Kristina W skriver:

     Haha ja tung är den sannerligen! Mina föräldrar har problem med att brevlådan blir full om de är borta en helg (de har DN fre-sön plus PT) Själv har vi bara ett ynka tidningsfack utanför dörren. Väldigt bekvämt men som sagt problem om man åker bort. Nu har jag propsat på att vi säger upp den. Kommer ändå att vara borta så många helger i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *