A writers Life #2

När du… sätter dig vid datorn och inser att du inte har någon aning om vad du ska skriva om. Trots det börjar du trycka ner några tangenter. Och några till. Två timmar senare tittar du upp och undrar vad som hände. Syndrom: Författarblackout.

Relaterad bild

5 reaktioner på ”A writers Life #2

  1. Elin Säfström skriver:

    Men det ÄR väl fantastiskt?! Att det kan fungera så! Jag känner mig alltsom oftast ohågad att sätta mig ned och skriva och undrar hur jag ska komma vidare. Men det gör man ju! Ibland t.o.m. på det härliga sätt du beskriver.

    • Kristina W skriver:

      Eller hur? Vad är det som händer liksom? Man sätter sig ner och är noll taggad, sedan sätter man motvilligt igång och så bara lossnar det. Utan att man riktigt förstår hur det gick till! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *