En idé föds

Har det hänt att ni har fastnat för en bikaraktär och känt ”Åh hen vill jag fortsätta skriva om?”. Det hände mig igår – samtidigt som jag körde bil, väääldigt illa vald tidpunkt. I samma veva föddes hennes manlige man to be och jag tror att jag har en massa härlig research att se fram emot om det blir någonting av den här idén. Kanske har jag en serie på gång. Väldigt mycket småstadsromance à la USA. Fast vid Upplandskusten.

4 reaktioner på ”En idé föds

  • Kristina W skriver:

   Härligt att du känner igen dig Marie. Jag tycker det är kul när bikaraktärer kan kliva fram och bli huvudpersoner i en annan bok. Inom romance är det ju ganska vanligt och som läsare älskar jag att sitta och gissa vilken av bikaraktärerna som ska få äran att vara huvudperson i nästa bok 🙂

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Det låter väldigt härligt, Kristina. Och de där birollsinnehavarna som stjäl scenerna, de har ofta någonting viktigt att säga en. Som att ”du tänkte nog inte till ordentligt när du gjorde rollbesättningen, gjorde du?” Eller ”du glömde visst bort att du behövde mitt perspektiv?”

  Och det kan vara härligt att se hur de utvecklas och tar över handlingen om man ger dem fria tyglar.

  Och grattis till att ha blivit med serie!

  • Kristina W skriver:

   Jag gillade direkt den här bikaraktären när hon klev fram. Hon är färgstark, bubblande glad och rak i sin kommunikation. Hennes man to be är raka motsatsen. Jag älskar motsatser. Och tack för gratulationen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *