Starta om på nytt

#inspiration #quote / AND SO, SHE DECIDED TO START LIVING THE LIFE SHE'D…:

Vad kul att det är flera av er som är nyfikna på Scrivener! Jag ska försöka att ge en uppdatering lite längre fram när jag har hunnit sätta mig in i funktionerna ordentligt. Just nu är det lite som att öppna lådor i en byrå och hitta nya spännande saker i varje låda!

Skrivmässigt då? Ja, flowet höll inte riktigt i sig. Däremot märker jag att jag sakta men säkert kommer närmare mina karaktärer. Det har krävts många sidor text för att mejsla fram dem men nu kan jag se en situation framför mig och veta hur Ava eller Jakob skulle hantera den. Framför allt har jag kommit närmare Ava. Sakta men säkert släpper hon in mig i sitt, förvirrade och lätt kaosartade liv. Men innerst inne är hon en stark person som gör det som många människor – inklusive jag själv – ibland drömmer om: Att lägga sitt gamla liv åt sidan och starta om på en ny plats. Det målet och den drivkraften ger mig inspiration som sjutton.

2 reaktioner på ”Starta om på nytt

    • Kristina W skriver:

      Jag gillar henne mer och mer! Har gett henne lite jävlar anamma och genast förstår vi varandra fullt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *