Hej då skrivandet, vi syns snart

Jag tror att jag är inne i ett flow. Fler och fler bitar faller på plats och det kliar i fingrarna efter att få dyka ner i Jakobs och Avas värld. Så det faktum att jag ska iväg på tre dagars konferens känns sådär. Missförstå mig inte, jag har sett fram emot den här konferensen, där jag får träffa andra inom min yrkeskår, mingla, prata och äta en fin trerätters middag. Förra året efterföljdes middagen av musik och dans, tror att jag dansade till klockan två på natten.

Men skrivandet… skrivandet! Jag kommer inte att ha tid att skriva. Bara små meningar och noteringar i mobilen och de block som jag alltid bär med mig.  Ack, det är hårt att vara författare.

4 reaktioner på ”Hej då skrivandet, vi syns snart

 1. Sara skriver:

  Fint med flow! Hoppas att den överlever konferensen (man tycker ju att det här med att dansa till klockan två borde ha en enbart positiv inverkan på kreativiteten!).

  • Kristina W skriver:

   Haha ja jag tror att den överlevde faktiskt – puh! Men visst är det mycket intryck att sortera. Kanske kan jag se det som research i hur folk beter sig?

  • Kristina W skriver:

   Inspiration – ja absolut. Kraft – inte så mycket. Skrivlusten kan definitivt växa om man tvingas att vila från sitt manus, vilket har skett i mitt fall puh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *