När allting känns bättre

Det går verkligen upp och ner. Ena dagen är jag helt nedstämd för att jag är övertygad om att allt jag skrivit är skit. Andra dagar vaknar jag upp och känner mig mer hoppfull när jag sätter mig med mitt manus. Idag är en sådan dag. Solen skiner, vi har en helt fantastisk balkong som är som gjord för att sitta och skriva på. En kopp kaffe så är jag mer än nöjd.

På balkongen bredvid håller ett duvpar på att bygga ett bo under balkongmöblerna. Herr och fru Duva flyger i skytteltrafik fram och tillbaka. Jag kan inte låta bli att skratta samtidigt som jag känner mig lite ledsen. De kommer ju inte att få ha kvar sitt bo.

Jag har skrivit hela morgonen och det har gått riktigt, riktigt bra. Om en timme ska jag och klippa mig. Det här kommer att bli en fantastisk dag. Det känner jag på mig.

4 reaktioner på ”När allting känns bättre

    • Kristina W skriver:

      Upp och ner, hit och dit, det är som en jäkla berg-och-dalbana att skriva. Och samtidigt så underbart när det bara stämmer och blir perfekt 🙂
      Jag älskar verkligen balkongen, speciellt nu sedan den glasades in. Annars hade det varit alldeles för kallt att sitta där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *