Våga träffa andra skrivmänniskor!

Igår träffades jag, och två andra tjejer, Anna-Karin och Matilda för en kväll i skrivandets tecken! Oj vad jag kan rekommendera detta till alla som skriver! Släng ut en förfrågan i någon skrivargrupp eller författargrupp på sociala medier och träffas fysiskt för ett glas/fika/bit mat. Våga! Oavsett dina ambitioner så är det så kul att prata om skrivande med andra som också skriver.

Efter 3,5 timme (!) hade vi betat av skrivkurser, konsten att fulskriva, synopsis, vilken som egentligen är bästa skrivarpodden, research,  karaktärer och om alla författare är eremiter. Detta blandades upp med Hemnetknarkande, bröllopsplaner och om alla verkligen är släkt med varandra uppe i norr.

Hade jag bara orkat så skulle datorn åkt fram direkt när jag kom hem, så sjukt inspirerad var jag! Men jag dråsade i säng, helt slut men väldigt glad.

7 reaktioner på ”Våga träffa andra skrivmänniskor!

    • Kristina W skriver:

      Det var så sjukt, sjukt trevligt! 🙂 Absolut, även eremiter behöver träffa likasinnade ibland. Dessutom har jag hört att våren är på gång 😉

    • Kristina W skriver:

      Det är verkligen härligt att ha någon som förstår exakt hur man känner! Vanliga människor kan ju vifta bort det men här fick jag full förståelse för mina problem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *