Uppdatering 

Hej på er! Här i sjukstugan rullar det på i sakta mak. Febern vill inte ge med sig så de senaste dagarna har jag tillbringat i soffan. Tack gode Gud för alla playtjänster säger jag bara! Har plöjt Sveriges Mästerkock, SATC och påbörjat The Crown. Har hört att den ska vara bra. Och jag älskar ju kostymdramer! 

Det härliga i allt detta är vår fina inglasade balkong. Märker redan nu att det kommer att vara olidligt varmt när solen ligger på men jag hoppas kunna få upp några tunna gardiner. Vad tror ni om färg? Lila? Eller bara vitt?

2 reaktioner på ”Uppdatering 

  1. Elisabet Nielsen skriver:

    Ser ut att vara ganska stora glaspartier så enbart lila skulle nog kunna bli litet överväldigande. Om du satsar på flest vita våder och några få (kanske smalare våder) lila däremellan, som kontrastfärg, skulle det kunna bli effektfullt. Då skulle du också ha möjlighet att byta ut de färgade våderna om du känner för att med enkla medel variera balkongen

    • Kristina W skriver:

      Hrm, precis så tänker jag också, att det kan bli lite för mycket med bara lila. Kanske ska blanda upp med vitt som du förslår för att få det lite ljusare, tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *