A writers Life #1

När du… bara ska rosta mackan lite, lite extra under tiden som du avslutar den där meningen och detta är resultatet:

great illustration!:

P.S #awriterslife är en ny kategori fylld av roliga/underbara/dråpliga/glädjefyllda/trista situationer som du kan råka ut för när du lever ett författarliv. Allting är såklart taget ur mitt väldigt verkliga liv. Ett inlägg i veckan kommer att postas i kategorin. Känner du igen dig?

2 reaktioner på ”A writers Life #1

  1. Elisabet Nielsen skriver:

    Oops! Säger hon som just återgått till rosta sina frukostmackor. Fullt så långt har det inte gått än men flera mornar har det låtit skrap, skrap, skrap så man hade kunnat tro att det befunnit sig en trisslott i köket och flera litet väl svärtade skivor har gått till den lokala fågelmatningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *