Läskräsen

Jag är inne i en sådan där period då jag är otroligt kräsen med vad jag läser. Det går i vågor, men jag misstänker att det har blivit värre sedan jag själv började skriva. Nu kan jag sucka åt romantiska klichéer som att hjälten och hjältinnan träffas genom att de stöter ihop med varandra, eller våndas över att de inte över huvudtaget träffas. Så är det i den senaste boken som jag började läsa innan påsk och faktiskt bestämt mig för att lägga undan. Sorry Robyn Carr, den här föll mig inte i smaken. Men du får en ny chans snart!

Hitta hem

Istället har jag bestämt mig för att plocka upp den här:

En ny början

Jag tror att den blir bra. En bok att skratta till och må bra av. Vad läser ni just nu?

6 reaktioner på ”Läskräsen

 1. Elin Säfström skriver:

  Det är BRA att ta sig friheten att lägga undan böcker som inte ger tillräckligt mycket! Man har begränsat med tid, så är det bara. Jag själv läser dessutom plågsamt långsamt, så jag har inte råd att läsa för mycket sådant som inte känns rätt. Jag har dock alltid ett gäng böcker på gång. Detta eftersom jag är lite stressad över allt det jag skulle vilja läsa, men kanske aldrig kommer att hinna fram till om jag låter böckerna stå i kö en och en. Så känns det i alla fall. Ja, det kan bli splittrat, det ska jag inte förneka.

  • Kristina W skriver:

   Det här hade kunnat vara en kommentar skriven av mig! Just den där känslan av att tiden inte räcker till och stressen över alla underbara berättelser som ligger och väntar gör att jag har minst tre böcker på gång samtidigt!

 2. Elisabet Nielsen skriver:

  Trist när böcker inte lever upp till ens förväntningar. Hoppas den andra boken är bättre. Just nu läser jag om Meredith Durans A Lady’s Code of Misconduct, sedan väntar Lina Forss Arvtagerskan.

  Och tack för att du tar dig tid att fundera över dilemmat med Romanceportalens framtid, det uppskattas!

  • Kristina W skriver:

   Än så länge är den lovande! Ska bli spännande att höra vad du tyckte om Arvtagerskan – du måste maila mig så vi får snacka loss om den!
   Absolut, tankarna snurrar och snart kommer ”mitt slutgiltiga beslut” 😉

 3. Marie: Mitt skrivliv skriver:

  Jag uppmuntrar definitivt till att lägga bort sådana böcker som inte kittlar sinnena, även fast jag har svårt för det själv… för det kan ju hända något som ändrar upplevelsen helt. Tyvärr har jag oftare varit med om att bra böcker haft slut jag inte uppskattat.
  Jag vågar knappt säga vad jag läser nu, för det är fjärde boken i serien om psykopaten Silfverbielke, Erövraren, av Buthler och Öhrlund.

  • Kristina W skriver:

   Så tänkte jag tidigare, ungefär att ”Men om jag bara fortsätter att läsa så måste det ju bli bättre!”. Ibland stämmer det, ibland inte. Och nu är jag som sagt så kräsen så jag lägger undan boken, kanske återkommer jag till den senare. Usch, slut som är ouppskattade är de värsta sluten!
   Haha, varför vågar du inte säga det Marie? Vill du lägga undan den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *