Dagens skrivplats

Bänkar rumpan ute på altanen för att sno åt mig lite frisk luft, sol och en (kanske två) skrivtimme. Igår fick jag ihop fyra timmar, gissa om jag var nöjd! Det går framåt!

7 reaktioner på ”Dagens skrivplats

  • Kristina W skriver:

   Innan det började blåsa massor så att jag var tvungen att ta på mig handskar så var det helt underbart 🙂

  • Kristina W skriver:

   Väldigt inspirerande! Kastade mig in i en spontan scen som inte alls var planerad men som ledde fram till en väldigt bra kommande scen 🙂

    • Kristina W skriver:

     Vad är det man säger? Plötsligt händer det. Jag tycker att det kluriga är att se till att huvudpersonerna faktiskt möter varandra, att de umgås och pratar och att det finns en trovärdig anledning till detta. Just det här infallet gjorde att det löste sig på ett fint sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *