Renar och snö!

”Ska vi inte ta en självriskeliminering ändå? Det kan ju finnas renar på vägen till stugan..”

Tänk ibland undrar jag om jag är synsk? Vi hinner bara precis landa på Kallax i Luleå, hämta hyrbilen och svänga ut på vägen så möts vi av… renar! Det är lite dåligt om snö men nog ska vi kunna åka skoter imorgon.

P.S. Bilen är smart. Den pep till eftersom det var en fartkamera längre fram. Man blir imponerad av tekniken!

10 reaktioner på ”Renar och snö!

  • Kristina W skriver:

   De stod stilla så snällt och slickade på vägen 🙂 Trots lite väl lite snö så fick vi två fina dagar!

 1. Elin Säfström skriver:

  Så himla exotiskt! Som den där safarin som man körde med bil på Kolmården förut. I egenskap av inbiten nollåtta blir jag löjligt exalterad. Eftersom det ju inte verkar ha skett någon olycka, alltså:)

  • Kristina W skriver:

   Haha ja tänk att det som är vardag för en är exotiskt för en annan 🙂 Vad jag såg skedde ingen olycka i alla fall, så det var bara roligt att få se renarna! Och vet du? När vi körde tillbaka på söndagen så var de fortfarande kvar!

  • Kristina W skriver:

   Tackar tackar Marie! Ja jag är född och uppvuxen i Piteå, men pluggade och bodde i Luleå innan jag flyttade till Uppsala. Rötterna i övrigt är spridda lite varstans i såväl Väster- som Norrbotten. Det var lite ont om snö men tillräckligt för att kunna åka skoter.

   • Marie: Mitt skrivliv skriver:

    På så vis! En äkta norrlänning, det var inte illa. Vad roligt att ni kunde åka lite skoter i alla fall, det har varit en konstig vinter på så vis, mycket snö ibland och ingen alls ibland.

    • Kristina W skriver:

     Haha ja så äkta som det nu kan bli 🙂 Håller med om att vintern har varit väldigt konstig. Saknar den där riktiga vintern med kyla som biter ordentligt i kinderna! Fast det får bli nästa år, nu ser jag fram emot våren och sommaren.

 2. Veronica skriver:

  Så idylliskt med renarna, dock kanske mindre skoj med att ha dem på vägen. Hoppas ni kom fram säkert och ni får en härlig skotertur 🙂

  • Kristina W skriver:

   Renarna får gärna hålla sig inne i skogen! Man vet aldrig när de får för sig att springa över vägen eller byta riktning :S Ingen olycka inträffade och vi fick två härliga skoterdagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *