Välkommen kära vår!

Den här bilden är tagen den 6 maj kring klockan 18 på kvällen. Min mamma var på besök, det var den första riktigt varma vårdagen (lägg märke till mina bara ben) och balkongen skulle invigas. Därav bubblet.
Balkongen använde jag sedan flitigt under sommaren och inte minst under de varma höstdagarna. Jag märkte att jag skrev som bäst när solen värmde mig i ansiktet och det fläktade lite lätt i håret. En lördag när jag var ensam hemma vill jag minnas att jag fick ihop nära 5 000 ord på 4 timmar. Shit vilket tempo jag höll!

I år glasar vi in balkongen någon gång i april/maj. Jag ser fram emot att sitta där under kvällarna med en massa tända ljus, en filt över mina knän och grotta ner mig i mitt manus. Välkommen kära vår, vill du inte skynda på lite?

8 reaktioner på ”Välkommen kära vår!

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Ser mysigt ut. Min balkong är inte lika mysig, antingen kall och blåsig (så länge den är i skuggan) eller stekhet (när solen vräker in på eftermiddagen och kvällen). Och sedan duvorna inledde sin ockupation av den… är den mest känd som Duvslaget.

  • Kristina W skriver:

   Vad tråkigt Elisabet! 🙁 På vår balkong är det sol från ca 9-13 på sommaren. Helt okej, det blir aldrig stekhett. Nu lär det bli varmare men tack och lov går det att öppna upp helt så förhoppningsvis går det att få lite svalka!

  • Kristina W skriver:

   Det är verkligen växlande väder nu! April-väder redan i mars?? Men de dagar då solen skiner är ju helt fantastiska 🙂

  • Kristina W skriver:

   Mmmm… jag älskar våren. Eller ja sommaren också för den delen men jag gillar inte pollen 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *