Hur fort kör jag egentligen?

Jag har otroligt svårt för att inse när jag tagit på mig för mycket. Det är antingen 120 km/h eller 20 km/h som gäller. Just nu är det 220 km/h som gäller fram till söndag. Skrivandet hinner jag inte ens tänka på just nu.

Därför kommer det att vara tyst här i några dagar. Men var inte ledsna, jag kommer inte att lägga ner bloggen. Ibland behöver man bara fokusera på det som är viktigt. Som att sätta gul tejp på 100 små flaskor som ska fyllas med välkomstdrink till en förfest. Eller krama sin man.

Skriv och läs på mina vänner så hörs vi under nästa vecka! 🙂

8 reaktioner på ”Hur fort kör jag egentligen?

 1. Annika skriver:

  Från en som körde i diket: Bromsa innan du hamnar i en förrädisk kurva 🙂
  Men tycker du låter bra på att prioritera det som är viktigt för dig 🙂

  • Kristina W skriver:

   Tack och kram för att du bryr dig Annika 🙂
   Jag har under de senaste åren förstått att om jag inte ser till att lära mig känna igen de här mönstren så riskerar jag att köra av vägen. I ”Duktighetsfällan”, boken som jag precis läst ut, beskriver flera personer hur det kom sig att de blev utmattade och sjukskrivna samt vägen tillbaka. Jag känner igen vissa delar som de beskriver, lite skrämmande men också otroligt lärorikt.

 2. Helena skriver:

  Ja det där med lagom alltså… Jag beter mig också som en berg och dal-bana. Tror det är variationen jag gillar, skulle antagligen bli tokig om allt alltid gick i ett lagom tempo…

  • Kristina W skriver:

   Exakt Helena! Variation är underbart, om allting bara lunkade på i samma tempo och ingenting hände då skulle jag bli galen. Och det är precis i de lägena som jag drar igång en massa projekt… Kanske måste lära mig att nöja mig med ett projekt…?

  • Kristina W skriver:

   Tack Sara! Festen var otroligt lyckad, men nu är jag helt slut. Den här veckan jobbar jag dock bara fram till torsdag (halvdag) sedan åker vi upp till mina föräldrar i norr. Då ska det köras skoter, eldas och ätas ute. Kommer att bli underbart.

  • Kristina W skriver:

   Tack Elisabet 🙂 Jag ska öva på att dra i nödbromsen lite tidigare bara, jag är fortfarande ganska slut efter helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *