Dagen då vi blir feta!

Fantastiska Liselotte på mitt jobb har bakat semlor åt oss idag. Egentligen är jag inget fan men hembakat slår allt! Glad fettisdag på er – eller vad man nu säger?

2 reaktioner på ”Dagen då vi blir feta!

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Inget jättefan jag heller. Men en eller ett par per säsong brukar det i regel bli. Har ytterst sällan ätit hembakade. Mamma försökte några gånger men semlor var inte någonting hon briljerade med, bullarna blev för stabbiga och stadiga i konsistensen. Vilket kan förklara incidenten när pappa (som var svag för nybakat bröd) klöv två nygräddade semmelbullar som lämnats att svalna under bakduk och gjorde sig ett par smörgåsar med ost och salami medan mamma satt sig i soffan och pustade ut till.

  Gissa om han råkade i blåsväder när han kom in vardagsrummet med en semmelmacka på en assiett och en halväten semmelmacka i handen och konstaterade att ”Det var gott bröd du bakat men är det inte aningen sött?”.

  För egen del är det konditorisemlor som gäller, aldrig standardiserade och färdigförpackade butikssemlor.

  • Kristina W skriver:

   Haha men vilket drama! Stackars pappa din – och mamma också för den delen som slitit så hårt med att baka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *