Tillbaka i skolbänken 

Såhär ser det ut varje tisdag mellan kl 19-20 när jag och mina kursare har chatt. Den här veckan är det dialoger som står på temat. Det tycker jag är extra svårt så jag ser fram emot att få lära mig mer!

6 reaktioner på ”Tillbaka i skolbänken 

  • Kristina W skriver:

   Du har så rätt Sara! Det är Jorun Modéns Författarkurs 1. Vi är just nu halvvägs och även om jag känner att jag har en bra grund att stå på så får jag massor av nya tips och idéer. Plus feedback från de andra delstaterna vilket är guld värt 🙂

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Så härligt med skrivarkurser, både för utvecklingen och den kreativa stimulansen. Jag gick flera terminer på Skrivarakademins Författarskola vid Folkuniversitetet i Stockholm och märkte för varje termin förbättringarna och hur förståelsen för vad jag höll på med ökade. Och hur jag allt mer fann min egen röst. Vi hade en helt otrolig lärare/kursledare, Erik Grundström.

  • Kristina W skriver:

   Det är verkligen härligt! Det är första gången på länge som jag skriver och får feedback. Det var pirrigt i början men nu börjar vi lära känna varandra – genom texterna – och vågar ge lite mer förslag till förbättring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *