Karaktärsskissande

Det här måste vara den perfekta fredagskvällen! Först vin och mys med mina karaktärsskisser. Ava och Jakob artar sig fint!

Sedan På spåret klockan 20.00. Det är tradition.

12 reaktioner på ”Karaktärsskissande

  • Kristina W skriver:

   Haha ser det organiserat ut? 🙂 På vilket sätt? Själv känner jag det som att jag är vääääldigt kreativ och oorganiserad här. Listor är för mig ordning och reda. Men det har jag ju prövat och det fungerade inte.

  • Kristina W skriver:

   Se mitt svar till Annika. Intressant att ni båda tycker att det känns organiserat 🙂
   Det var svåra resor och frågor den här gången men jag lyckades i alla fall knipa en 10-poängare på en av resorna. Maken var imponerad 😉

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Kanske är det min bakgrund inom IT-branschen som gör det, men för mig ser det logiskt och överskådligt ut. Litet som ett flödesschema eller någonting sådant. Huvudsakligen är ju i alla fall att det hjälper dig att hålla koll och att det funkar för dig!

    • Kristina W skriver:

     Tänk vad olika vi är – och vilken tur att vi inte är lika allihopa 🙂 Jag funderar på hur jag bäst ska spara det här sedan… skriva ner det som en lista i ett Word-dokument, fotografera… hrm.

     • Elisabet Nielsen skriver:

      Jag skulle säga Word-dokument, helst ett dokument per person och länkade från ett Huvuddokument (med listan du tänkte på). Men det är jag (d v s Word-nörd i kvadrat och gammal IT-människa).

 1. Sara skriver:

  Vad roligt! Ritrulle/stora ark att skissa på är, som sagt, the shit. 🙂 Och även här är På Spåret tradition. Hoppas att redigeringen rullar på i takt med att Jakob och Ava utvecklas!

  • Kristina W skriver:

   Ja ritrulle är ett fantastiskt verktyg! Att man får gå loss med färgpennor gör det ju inte sämre 😉 Redigeringen har stått still den senaste tiden men i huvudet pågår desto mer verksamhet 🙂

 2. Elisabet Nielsen skriver:

  Det är enkelt att länka dokument. Om du har ett dokument som du döpt till ”Sofia Andersson” (om du har en person med det namnet) kan du i dokument ”Personer” skriva Sofia Anderson (eller vad hon nu heter), markera namnet och skapa en hyperlänk till dokumentet ”Sofia Andersson”. Exakt hur det går till, beror på vilken version av Word du sitter med (min har antikvärde, så det är ingen ide jag försöker beskriva det i detalj). Har du Mac är jag helt körd som rådgivare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *