Lördagsbubbel

Dricker bubbel efter en fantastisk middag i Sthlm. Även vi aspirerande författare måste få unna oss ibland, eller hur?

I veckan har jag tagit det lugnt med skrivandet, men imorgon känner jag mig redo att sätta mig med ritrullen och börja skissa på karaktärerna i Nyårslöftet. Jag är redan lite kär i dem. Hoppas att ni också har en fin lördagskväll!

5 reaktioner på ”Lördagsbubbel

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Absolut, Kristina! Det låter härligt!

  Mitt bokpaket på villovägar dök omsider upp i fredags så helgläsningen var räddad och i går kväll tände jag värmeljusen i alla ljusstakarna på fönsterbrädan, kröp upp i favoritfåtöljen med en splitter ny engelsk romance.

  Och innan dess hade jag lagt upp 2017 första romancerecension på Romanceportalen. Är så nöjd med det nya utseendet – och med implementeringen av betygsskalan i högerkolumnen. Alla bitarna jag kämpat med börjar på att falla på plats nu. Och du var ett helt fantastiskt bollplank när jag som bäst behövde det!

  • Kristina W skriver:

   Det låter som om du hade en riktigt härlig lördagskväll 🙂

   Jag såg recensionen, jag hade nästan väntat på att du skulle recensera ”När drömmen slår in”. Den är ju så bra och som jag skrev, väl värd sina 9 av 10 hjärtan 🙂

   Åh tack för berömmet, det värmer 🙂 Romanceportalen utvecklas hela tiden, du gör verkligen ett toppenjobb med den!

  • Kristina W skriver:

   Puh ja nu är det full fart, kunde inte hålla fingrarna borta från manuset igår utan satte mig med rödpennan. Samtidigt som jag har börjat skissa på nytt manus och blivit ombedd att vara testläsare åt en bloggvän. Just nu skulle jag bara vilja vara ledig för att skriva och läsa, det är så kul att vara igång igen efter ”skrivledigheten” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *