Jag har bestämt mig!

Tack för alla kommentarer och råd om hur jag ska gå vidare med ASA och min nya idé. Efter att ha funderat och verkligen känt efter vad hjärtat vill, så låter jag ASA vila ett tag till och sätter tänderna i synopsis och personporträtt för det nya manuset. Arbetstiteln för det nya manuset är sedan länge Nyårslöftet.

Det är så spännande att se en ny idé ta form, precis som att lägga ett pussel men istället för att hälla ut alla bitarna på bordet blundar du och ta en ny bit allt eftersom. Ibland passar de med en tidigare bit, ibland inte då får du fortsätta att plocka upp pusselbitar.

Lättnaden efter att ha bestämt mig är så skön, nu kan jag slappna av. Arbeta med Nyårslöftet tills jag känner mig redo att ta upp ASA och börja redigera den. Men först ska jag se om det går att få till några intervjuer så att bakgrunden till ASA sitter ordentligt.

11 reaktioner på ”Jag har bestämt mig!

  • Kristina W skriver:

   Åh tack Anni! Det känns riktigt bra att ha kommit fram till ett beslut, nu återstår att se hur det blir 🙂

  • Kristina W skriver:

   Det känns riktigt kul att få börja med ett nytt manus, den här gången känns karaktärerna så tydliga och jag ser riktigt fram emot att få tillbringa tid med dem 🙂

  • Kristina W skriver:

   Nej det kan inte bli så mycket bättre tror jag 🙂 Åh jag ser så fram emot att få utveckla min skrivprocess genom att börja om från början. Nu har jag ett visst hum om vad som fungerar och inte fungerar men denna andra gång kommer jag säker att få helt nya erfarenheter 🙂

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Exakt! Varje text man arbetar med har sina egna förutsättningar, sina egna problem – sina egna svagheter och sina egna styrkor – och sina egna motspänstig personer att kämpa med. Varje manus väcker nya frågor och man upptäcker hela tiden nya sätt att göra vad man redan tror sig kunna göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *