Underbar fredag


Inget filter denna gång. Det behövs inte när man äter såhär god mat! På Tages i Piteå har man utsikt över såväl pappersbruket Kappa som Lövholmen (wow liksom) och äter fantastiskt god mat. Jag brukar inte ta matbilder men kunde inte låta bli! Först rökt strömming och sedan oxkorv. Så. Gott. 

Älskar att gå ut och äta med mina föräldrar, vi har det alltid så trevligt. Som ni ser så började det snöa igår. Idag är det alldeles vitt ute. Min lycka är total!

2 reaktioner på ”Underbar fredag

  1. Annika skriver:

    Åh, vi är ofta i Piteå om somrarna, men har helt missat Tages! Det är tur att man på något märkligt vis vänjer sig vid dofterna från Kappa 😀

    • Kristina W skriver:

      Det är alldeles nyöppnat, Annika så inte konstigt att ni missat det 🙂 Ni får passa på att göra ett besök när ni åker upp i sommar, jag kan varmt rekommendera det! Haha och ja, visst är det konstigt att man vänjer sig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *