När sockersuget sätter in

Efter skrivpasset igår – som gick helt okej men inte mer än så – fick jag ett sådant jäkla sötsug. Så jag snodde ihop ett chokladgodis med flingor. Det här gjorde jag ofta när jag var barn, Ugglas frasgodis hette de, ur Nalle Puhs kokbok. Så. Jäkla. Gott. Jag åt en till frukost också.

Månskensstranden har jag snart läst ut och jag behöver tips på en mysig bok att ta med mig på helgens resa. Vad kan ni rekommendera? Gärna mysig bok typ feelgood eller romance. Absolut krav är att den slutar lyckligt!

6 reaktioner på ”När sockersuget sätter in

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Har nyligen läst Tessa Dares Do you want to start a scandal. En humoristisk, historisk romance som var en riktigt härlig romantisk läsning under några gråvädersdagar. Lyckligt slut utlovas och skrattmuskuaturen blir garanterat motionerad.

  • Kristina W skriver:

   Tack för tipset Elisabet! Ska kolla upp den. Kanske dags för lite historisk romance nu, det var ett tag sedan 🙂

 2. Sara skriver:

  Åh vad gott!
  Mitt ständiga tips är Mhairi McFarlane, eftersom det är en personlig favorit. 🙂 Men du kanske har läst hennes böcker redan?

  • Kristina W skriver:

   Nej jag har faktiskt inte läst någonting av henne, men fick tipset från en vän för någon vecka sedan. Är det någon speciell bok av McFarlane som du kan rekommendera då? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *