Glömde mitt manus

Lördagens fest var så rolig! Vi cyklade runt till fyra olika personer – ost, kex och vin hos första, varmrätt hos andra, efterrätt hos tredje och sen efterfest hos fjärde. Så najs! Skulle gärna gå på en liknande fest igen. Det blir liksom aldrig tråkigt. Och skulle man märka att festen dör, ja då drar man bara vidare till nästa!

Det blev lite sent så söndagen var en aning seg men jag tillbringade dagen med att sy en kavaj. Nästan helt klar, bara ärmarna ska fast – ett rent h-vete som jag gav upp klockan 20.00 efter att ha sytt non-stop i ca fem timmar. För en gång skull gick det nästan en hel dag utan att jag tänkte på manuset. Fick nästan dåligt samvete när jag insåg det. Ser ni förresten att det bara är ynka 8 % kvar? Eller 5 430 ord om man så vill. Hurra! Om allt går som det ska kommer jag tusen ord närmare under mitt skrivpass imorgon och sedan knyter jag ihop säcken lagom till lucia. Jag ser ljuset!

2 reaktioner på ”Glömde mitt manus

 1. Sara skriver:

  Vilket kul upplägg, att cirkulera sådär!

  Wow, nu är slutet nära, vad spännande! Heja! Själv ska jag testa ditt tips om att varva skrivandet med småpauser. Pauserna kommer jag lätt att fylla med smutsig disk m.m, haha. Men det brukar ju faktiskt vara bra, att göra något konkret och praktiskt emellan.

  Lycka till med ditt nästa pass! Vi kanske snubblar över mållinjen tillsammans snart!

  • Kristina W skriver:

   Det var ett kul upplägg som jag ska testa igen ikväll, får se om det fungerar lika bra när jag har mer begränsat med tid. I lördags hade jag ju liksom en hel dag på mig utan någon press. Men jag är positiv! 🙂 Ja snart är vi i mål, heja oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *