Från myskläder till partystass

Att skriva i tidsbestämda pass fungerade faktiskt ganska bra. Jag ställde timern på 15 minuter åt gången för att sedan bryta och ta en 10-minuterspaus. Efter en tre, fyra sådana pass kom jag in i ett flow vilket gjorde att jag bara fortsatte skriva. Nu har jag ”bara” ett par scener kvar, sedan är jag i mål!

Som det ser ut nu så är det risk att manuset blir mer än 70 000 ord. Hurra! Nu är det dags för mig att hoppa ur myskläderna och i partystassen. Klackarna i taket och allt det där. Vi hörs på måndag!

3 reaktioner på ”Från myskläder till partystass

  1. Annika skriver:

    Härligt att uppnå det där flowet! Kollade på ditt tv-inlsag, måste vara skönt att liksom se så lugn ut i tv 🙂 Har inte varit i tv i tjänsten, men väl i radio ett antal gånger och tycker alltid att det hörs hur nervös jag är 😀

    • Kristina W skriver:

      Åh tack Annika, vad snäll du är 🙂 Jag har medverkat i radio några gånger och tänkte att TV nog inte skulle vara så farligt men gud vad nervös jag var innan inspelningen började! Tur att jag såg lugn ut i alla fall 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *