Jag är redo för slutspurten!

Med fint sällskap i form av Chris Hemsworth lyckades jag hitta inspirationen igår. Jag sprängde 60 000-gränsen och nu känns det faktiskt som om det kan vända. Jag är grymt taggad på att skriva slutet och det skulle nog kunna vara så att manuset drar iväg och blir mer än 70 000 ord.

Rent målmässigt tror jag att jag kan klara av att vara färdig till i mitten av december. Två skrivhelger försvinner (tyvärr) på grund av resor men jag ska försöka klämma in några extra skrivtimmar under veckodagarna för att kompensera. Pepp, pepp nu är det dags för slutspurten!!

6 reaktioner på ”Jag är redo för slutspurten!

 1. Elisabet Nielsen skriver:

  Det låter härligt, Kristina. Lycka till med slutspurten!

  Själv har jag nu framgångsrikt splittat av prologen i ett nytt, eget dokument. Effekten var omedelbar, jag jobbade igenom ca tre fjärdedelar av texten i går kväll och rensade texten från allt som efter kursändringen pekade i fel riktning eller helt enkelt var sååå ”Varning! Standardformulär 1A!”

  Resten tog jag i morse. Nu väntar flera genomarbetningar, prologen skall upp till den nivå jag vill ha den på.

  • Kristina W skriver:

   Tack Elisabet!
   Men härligt, bra jobbat! Jag kommer att tänka på ett talesätt om konsten att äta en elefant. Lösningen är att dela upp den i små bitar. Jag tror precis att det är så med ditt manus också – det kommer att gå jättebra bara du delar upp det i hanterliga bitar 🙂

   • Elisabet Nielsen skriver:

    Ja! Mastodontmanuset är en elefant, det avstyckade prolog-dokumentet är en elefant-kotlett. Som jag nu skall lägga på grillen.

    Att vara tillbaka och jobba med vart kapitel för sig, så som jag en gång började – ljuvligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *