Yogamåndag

halfprimary-600x450

yinyang-600x450

Bilder från ashtangauppsala.se – bästa yogastudion i Uppsala!

Jag är så glad att jag fick till två skrivtimmar igår morse – för resten av dagen gick åt till att fixa med förvarningen i vår klädkammare och garderob. Sedan vi flyttade in i lägenheten för ett år sedan har vi sagt att vi ska komplettera Elfa-systemet med fler hyllor och korgar men det har liksom inte blivit av. Nu hade K-Rauta 30 % och då slog vi till. Var det någon som sa vuxenpoäng?

Jag märker att mina skrivtimmar blir allt färre vilket beror på att jag fyller upp mina vardagskvällar med annat – ex. att yoga, spela trumpet och umgås med en vän varje onsdag. Vissa veckor får jag panik eftersom jag så gärna vill sätta mig ner och skriva ner en idé men andra veckor är det skönt att jag får lite avstånd till texten. Som Elisabet Nielsen nämnde i en kommentar tidigare: Ibland är det bra att låta texten ligga och jäsa till sig. Och bara för att jag inte skriver så betyder det inte att hjärnan inte arbetar med manuset.

Från det ena till det andra: ikväll är det dags för veckans yogapass på Ashtanga Yoga Uppsala. Jag har en axel som krånglar och yogan gör verkligen underverk! Dessutom får jag 1,5 timme då jag verkligen går in i mig själv och slappnar av. Om jag ska kunna fortsätta att skriva måste jag se till att hålla axeln – och resten av kroppen – i bra form.

2 reaktioner på ”Yogamåndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *