Trevlig lördagskväll!

Det skymmer utanför fönstret, min skrivdag är över och jag kryper upp i fåtöljen med Det lilla bageriet på strandpromenaden i handen. 3 245 ord blev det. Med tanke på hur svårt det är att skriva i en liten stuga full av folk så är jag nöjd.

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll!

2 reaktioner på ”Trevlig lördagskväll!

  1. Elisabet Nielsen skriver:

    Målbilden uppnådd!
    Så härligt, och en bra skrivdag dessutom. Själv var jag på Stadsbiblioteket (Stockholm) och lyssnade när Romancepodden spelade in ett avsnitt live. Ser fram emot att höra det avsnittet när det publiceras/läggs upp på podden.

    • Kristina W skriver:

      Åh vad kul det lät Elisabet! Hoppas att du fick chansen att ställa en eller flera av dina frågor, såg dem på bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *