Reviderade mål

Jag gillar mål. Ofta skriver jag ner dem annars är det lätt att jag glömmer vilket mål jag satt upp. Målet med boken är som sagt att ha ett första råmanus klart i november. Början av november. Men eftersom i stort sett hela september försvann i resa och sjukdom så måste jag revidera målet. September slutade i 10 000 skrivna ord och totalt ligger manuset på 31 000 ord. Jag hoppas kunna dubbla septembers siffra och få ihop 20 000 ord, vilket då skulle innebära att jag behöver hela oktober och november på mig för att bli färdig. Det kan gå, om jag bara får vara frisk.

I helgen ska jag vara ensam hemma. Maken får besök och åker iväg till stugan. Jag ska gå på yogakurs fredagkväll och så två pass på lördag och söndag eftermiddag. Resten av tiden ska jag försöka skriva. Jag längtar!

En reaktion på ”Reviderade mål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *