Separationsångest

Med risk för att låta som en bortskämd j*vel: Jag ska resa bort och vara borta i nästan 1,5 vecka. Först planeringsdagar tisdag-onsdag, sedan en vecka i värmen. När jag tog upp frågan lite försiktigt om det här med skrivandet fick jag blankt nej från maken. Datorn skulle inte med. Jag lyckades ändå förhandla mig till att få ta med penna och block. Hrm… måste nog ta med mig två block nu när jag tänker efter.

Mmmm… kanske inte ska klaga?

När jag summerade veckan igår konstaterade jag att jag fick ihop cirka 11 000 ord totalt. Nöjd med siffran, men jag har en scen som jag tycker är kul men som inte riktigt för handlingen framåt. Antingen kommer den att ryka senare i redigeringen eller så får jag vässa till den. Återstår att se.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *