Produktionsnivån är låg just nu…

Igår fick jag ett sådant där trevligt samtal ”Hej, vill du med på after-work?” Mitt dagliga mål är att skriva 1 000 ord om dagen, men veckomålet ligger på 7 000 ord. Alltså är det inte hela världen om jag väljer att inte skriva en dag eller två om jag har möjlighet att ta igen det på helgen. Den här helgen har jag den möjligheten. Alltså blev det after-work igår.

Idag ska jag precis stänga ner datorn på jobbet när inkorgen plingar till:
”Har någon lust att gå ut och ta ett glas?”

Hrm… tuff fråga. Jag ger mig åter igen permission från skrivandet. Tänker att det kan klassas som research till min bok. Mina kollegor är nämligen en fantastisk inspirationskälla! Imorgon ska jag skriva så att fingrarna flyger över tangentbordet!

Önskar er alla en trevlig fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *